Professzionális fogfehérítés

Természetes vágyunk, hogy szebb, csillogóbb és fehérebb fogaink legyenek, azonban a különféle élelmiszerek és egyéb külső hatások által, pl. dohányzás, fogaink hamar elszíneződhetnek. Manapság viszont már könnyű, gyors és biztonságos módjai lehetnek, hogy visszanyerjük magabiztos mosolyunkat. Az egyik leghatásosabb módja a fogfehérítés, mely napjainkban már teljesen biztonságos kezelés, mely nem károsítja a fogzománcot.

A Dentalsalonban a legmodernebb fogfehérítő rendszereket, technológiát és anyagokat használjuk, ezáltal gyors és rendkívül látványos eredmény érhető el.

Munkánk során kétféle típusát alkalmazzuk: a rendelői és az otthoni fogfehérítést.

utána

előtte

utána

előtte

Rendelői fogfehérítés

WHITEsmile FLASH WHITENING SYSTEM - EGYSZERŰEN TÖKÉLETES

Az általam alkalmazott WHITEsmile FLASH WHITENING SYSTEM rendszer – a lámpás fogfehérítés legújabb generációja, mely világszerte felhasználók kívánságait figyelembe véve széleskörű kutatás eredménye.

Kozmetikai WHITEsmile otthoni fogfehérítés

Természetes vágyunk, hogy szebb, csillogóbb és fehérebb fogaink legyenek, azonban a különféle élelmiszerek és egyéb külső hatások által, pl. dohányzás, fogaink hamar elszíneződhetnek

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Foglalj szájhigiéniás kezelésre időpontot most!

Konzultáció

Konzultáció

A rendszeres fogászati ellenőrzés elengedhetetlen fogaink épségének megőrzésében, valamint a fogászati problémák megelőzésében.

Hialuronsavas ínykezelés

Hialuronsavas ínykezelés

A hialuronsav egy természetes anyag, mely serkenti a gyulladt íny regenerációját, csökkenti az ínyvérzést és védi a nyálkahártyát a fertőzésektől.

Professzionális fogkőeltávolítás

Professzionális fogkőeltávolítás

Bármilyen alaposan is mossuk és fogselymezzük fogainkat, mindig lesznek nehezen elérhető területek. A professzionális fogkőeltávolítás segítségével a fogak tökéletesen megtisztíthatóak.