Fogzománcvédő kezelés

Tooth Mousse fogzománc védő kezelés

Tooth Mousse fogzománc védő kezelés

A fogszuvasodást a savas, cukros ételek-italok fogyasztása során visszamaradt baktériumok által termelt savak okozzák. Ezek a savak kioldják a fogzománcból a kálcium- és foszfátionokat. Amennyiben ez a folyamat megbomlik, illetve az elégtelen szájhigiéniának köszönhetően elszaporodik a savat termelő baktérium, úgy beszélhetünk fogszuvasodásról. Ez a fogzománc védő kezelés alkalmas gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

 Az eljárás során visszaépítjük a fogakból kioldódott kálcium- és foszfátionokat, valamint pótoljuk az elveszett ásványi anyagokat is. Emellett a fogak érzékenységét is csökkenti, fokozza a nyáltermelést, mely a szájszárazságnál és a fogak védelmi szempontjából is jelentős. A kezelés azonnali hatást eredményez, ajánlom dentálhigiéniés kezelés kiegészítésére is.
A fluoridok fogvédő hatása tudományosan igazolt tény. A fluoridok csökkentik a fogzománc savoldékonyságát, és elősegítik a kioldódott ásványi anyagok visszaépülését. A megelőző hatás elsősorban helyileg érvényesül, így a leghatásosabb védelmet a fluoridtartalmú gyermek-fogkrémmel való napi kétszeri fogmosás jelenti.

Fogérzékenység csökkentés

Fogérzékenység csökkentés

Ez az átlátszó védőréteg azonnali hatású érzékenység csökkentést biztosít, ami legalább 6 hónapon át védi a fogakat. Alkalmazható fognyaki kopások levédésére is.

Fogpolírozás

Fogpolírozás

Az Air Flow Plus por az első csúcstechnológiás por, ami teljesen eltünteti a biofilmet és az éretlen fogkövet, minden fajta fogfelületről.

Barázdazárás

Barázdazárás

Ez a kezelés egy megelőző céllal segíti a gyermekek rágófogainak mély barázdáinak védelmét.

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Foglalj szájhigiéniás kezelésre időpontot most!

Fogkőeltávolítás

Fogkőeltávolítás

Bármilyen alaposan is mossuk és fogselymezzük fogainkat, mindig lesznek nehezen elérhető területek. A professzionális fogkőeltávolítás segítségével a fogak tökéletesen megtisztíthatóak.

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Ki ne szeretne egy önbizalmat sugárzó, megnyerő mosolyt, melyhez hozzátartozik az egészséges és ragyogóan fehér fogsor.

Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

A csomagajánlatokban jelentős kedvezményekkel kedveskedünk Önnek.