FB pixel

Fogpolírozás

Air Flow por homokfúvás

Az Air Flow Plus por az első csúcstechnológiás por, ami minimálisan invazív módon tünteti el a biofilmet és az éretlen fogkövet, minden fajta fogfelületről: zománcról, dentinről, lágyszövetről, restaurációról, fogszabályzó berendezésről és az implantátum felületről.

Az eritritol alapú molekula egyedi felhasználást biztosít mind supra- mind subgingiválisan (íny alatti és íny feletti területeken). Az Air Flow Plus por 14 mikronos granulátum méretével a létező legfinomabb szemcséjű részecske a fogászatban.

Ennek a pornak az előnye, hogy minimálisan abrazív: képes hatékonyan eltávolítani a biofilmet, miközben sértetlenül hagyja a lágy- és keményszövetet. Továbbá, édes ízének és gyengédségének köszönhetően nem csak gyerekeknek, fogszabályzót viselőknek és visszatérő pácienseknek tökéletes megoldás, de azoknak is, akik elsődleges vagy másodlagos preventív céllal alkalmazzák. Mindez együtt biztosítja az egyszerű és fájdalommentes élményt pácienseinknek.

Ez a legjobb megoldás a professzionális fogtisztításban!

Diamond mélypolírozó kezelés

Speciális abrazív (szemcsés) polírozó krém, amely hosszú távú védőréteget képez a fogak felszínén. Igény szerinti többféle paszták elérhetőek, pl. fogérzékenységet csökkentő paszta, vagy flouridmentes. Hatására a fogak megtisztulnak az elszíneződésektől, minimális fehérítő hatással bír.

Ha a fogpolírozásról szeretnél kicsit többet is megtudni, akkor olvasd el a témában írt bővebb blogbejegyzésemet itt: Fogpolírozás - Út a fehér és ragyogó fogakhoz

Henriett

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Foglalj szájhigiéniás kezelésre időpontot most!