Fog- és szájápolási eszközök személyre szabása

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Sokan úgy gondolják, hogy az egészséges szájhigiéniához elegendő egy gyors reggeli és esti fogmosás megejtése, pedig ez sajnos közel sem így van. Már gyermekkortól kezdve nagy hangsúlyt kell fektetni a helyes fogmosási technika kialakítására, így a megfelelő fogkefe és fogkrém kiválasztására, a fogselyem és fogköztiszítók, valamint a szájvíz megfelelő használatára, nem utolsó sorban a nyelv tisztítására. Sajnos csak nagyon kevés rendelő van, ahol nem csak a gyógyítás és az esztétika fontos, hanem a bajok megelőzése, azaz a prevenció. Nincs nagy titok: a legelső és legfontosabb lépés, hogy mi magunk komolyan vegyük fogaink egészségét és időt szakítsunk szájunk egészségére, és arra, hogy elsajátítsuk a helyes fogmosás technikáját, amit aztán megtanítunk a gyermekünknek.

Kérjen segítséget szakembertől!

Érdemes fogmosási technikáját rendszeresen ellenőriztetni fogászati szakemberrel, vagyis dentálhigiénikussal. A rendelőben pontosan meg tudjuk mondani, hogy melyik területeket kell kiemelten tisztítani, melyik fogközben használjon fogselymet, melyikben fogköztisztító kefét és abból milyen méretet.

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Foglalj szájhigiéniás kezelésre időpontot most!

Egyéni szájápolási tanácsadás

Egyéni szájápolási tanácsadás

A fogászati problémák megelőzésében kiemelt jelentősége van az otthoni és a fogászati rendelőben történő fogápolás minőségének, illetve, hogy e két összetevő egyénre szabásával a legoptimálisabb kezelés sorozatot tervezhessük.

Tanácsadás dohányosoknak

Tanácsadás dohányosoknak

A dohányzás káros hatásairól nap, mint nap hallani, illetve ez a szenvedély a fogak épségét is veszélyezteti, sőt, akár súlyos szájüregi betegségek kialakulásának okozója is lehet.

Tanácsadás és oktatás gyermekeknek

Tanácsadás és oktatás gyermekeknek

A legkisebbeknek is ugyanúgy jár a figyelem és a gondoskodás, hogy
mindig boldogok és egészségesek legyenek.