Egyéni szájápolási tanácsadás

A fogászati problémák megelőzésében kiemelt jelentősége van az otthoni és a fogászati rendelőben történő fogápolás minőségének, illetve, hogy e két összetevő egyénre szabásával a legoptimálisabb kezelés sorozatot tervezhessük. Az egyéni szájhigiénia vonatkozásában kiindulásként mindig a pácienseim aktuális állapotát és adottságát tekintem, valamint az ennek megfelelő technikákat és fogtisztító eszközöket ajánlom, illetve tanítom meg használni azokat. szakszerű segítséget. Fontosnak tartom mindig megemlíteni, hogy az egészséges fogazat csak a megfelelő otthoni fogápolás és a rendelőben történő professzionális szájhigiénés kezelések együttes alkalmazása esetén alakul ki, illetve tartható fenn. Dentálhigiénikusként, ezekben nyújtok szakszerű segítséget.

A szép mosoly a legjobb befektetés!

Foglalj szájhigiéniás kezelésre időpontot most!

Tanácsadás dohányosoknak

Tanácsadás dohányosoknak

A dohányzás káros hatásairól nap, mint nap hallani, illetve ez a szenvedély a fogak épségét is veszélyezteti, sőt, akár súlyos szájüregi betegségek kialakulásának okozója is lehet.

Fog- és szájápolási eszközök személyre szabása

Fog- és szájápolási eszközök személyre szabása

A szép mosoly a legjobb befektetés!
Sokan úgy gondolják, hogy az egészséges szájhigiéniához elegendő egy gyors reggeli és esti fogmosás megejtése, pedig ez sajnos közel sem így van.

Tanácsadás és oktatás gyermekeknek

Tanácsadás és oktatás gyermekeknek

A legkisebbeknek is ugyanúgy jár a figyelem és a gondoskodás, hogy
mindig boldogok és egészségesek legyenek.