FB pixel

Itt az új Airflow Max kézidarab!

Nincs több fájdalom, nincs több sós íz! Ez az IRÁNYÍTOTT LAMINÁRIS AIRFLOW® TECHNOLÓGIA
Itt az új Airflow Max kézidarab!

Megérkezett az új AIRFLOW® Max kézidarab, mely gyakorlatilag ékköve és alappillére az Irányított Biofilm Terápiának.

Tulajdonságai a maximális hatékonyság, maximális kényelem, maximális biztonság. Ez a MAX trilógia!

De mégis hogyan? Tervezése során nagy hangsúlyt fektettek az élvezeti érték mellett a maximális hatékonyságra, emellett úgy gondolom, hogy az AIRFLOW Max fokozta az elődje dental spa élményét, vagyis jóval lágyabb, finomabb élményt nyújt a használata során.

Az eritrit alapú PLUS por használatával klinikailag bizonyítottan hatékonyabban csökkenti a caries kialakulásának esélyét (fogszuvasodás), mint a szorbit és a xilit, ezen felül CPC tartalma gátolja a fogakon és a gingiván felhalmozódó biofilm réteg kialakulását, így együttesen hozzájárulnak az egészséges szájüregi ökoszisztémához.

Az eritrit hipoallergén tulajdonságának köszönhetően minden klinikai szituációban és minden életkorban alkalmazható. Ha egyszer megtapasztaltad, már nem akarod a klasszikus, „jól megszokott” eljárást, és egyáltalán nem akarod többé az invazív és sokszor fájdalmas fogtisztítást.

Legyen az élmény kellemes, lágy, de nagyon hatékony, fájdalommentes és gyors! Ezt tudja a Guided Biofilm Therapy, vagyis az Irányított Biofilm Terápia és az Original Airflow Max.

Gyere és próbáld ki a legmodernebb fogtisztítási eljárást! Foglalj időpontot vagy ha a részletesebben is érdekel az eljárás, akkor itt tudhatsz meg többet róla.