FB pixel

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed?

Az ünnepek közeledtével mindenki a tökéletes meglepetést keresi, amellyel kifejezheti szerettei iránti törődését. Ebben a varázslatos időszakban különösen fontos, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami személyre szabott és valódi értéket képvisel. Miért ne ajándékozhatnánk csodás mosolyt karácsonyra?
A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed?

Mit kell tudni az ajándékutalványról?

  • A DENTAL SALON karácsonyi utalványa egy igényes ajándékkártya, amelyet egy gyönyörű borítékban adok át, így nem kell becsomagolni vagy a díszítésével foglalkozni, hiszen önmagában is szép meglepetés.
  • Az ajándékkártya kérhető konkrét kezelésre, például professzionális fogfehérítésre, de akár egy összeg is szerepelhet rajta, amelyet utána a megajándékozott vált be olyan kezelésre, amilyenre csak akar.
  • Az ajándékutalvány, a kiállítástól számítva, 6 hónapig érvényes.
  • Az utalvány átvétele személyesen történik a rendelőben, előzetesen egyeztetett időpontban.
  • Az ajándékutalvány árát az átvételkor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel / előre utalással.

Személyre szabott karácsonyi ajándék

A dentálhigiénés kezelés, mint karácsonyi ajándék, valóban személyre szóló és figyelmes meglepetés. Egyrészt számos szolgáltatás közül választhatunk, illetve választhat a megajándékozott, amelynek köszönhetően szebb lesz a mosolya. Másrészt pedig ezek a beavatkozások nem csupán esztétikai tuningot jelentenek, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszanak. 

Ajándékozz Mosolyt karácsonyra!
Vedd fel velem a kapcsolatot az ajándékutalvány miatt ide kattintva! >
Kapcsolat

Lássuk is melyek a legnépszerűbb kezelések, amelyek karácsonyi ajándéknak is csodásak:

Professzionális fogfehérítés

A professzionális fogfehérítés az egyik legkedveltebb beavatkozás, amely bizony a fa alatt is jól mutat, hiszen ki ne szeretne fehérebb és ragyogóbb mosolyt? Legyen szó rendelői vagy otthoni profi fogfehérítésről, az eredmény magáért beszél és hosszan tartó, szikrázó mosolyt garantál.

Irányított biofilmterápia

A biofilmterápia a mai legmodernebb szájhigiéniai kezelések egyike, egy professzionális fogtisztítás, amely segít megelőzni a fogszuvasodást, a fogkőképződést és a fogágybetegségek kialakulását. Az irányított biofilmterápia hatékonyan távolítja el a biofilmréteget a fogzománc és a fogíny megsértése nélkül, ráadásul fájdalommentes és remekül alkalmazható fogpótlások, implantátumok, sőt fogszabályozó-készülék viselése esetén is. A terápiát az egyéni igényeknek megfelelően állítjuk össze, így létezik belőle Gold, Diamond, For Smokers és Kids változat is.

Hialuronsavas ínykezelés

A hialuronsavas ínykezelés a különféle ínybetegségek gyógyításában és az íny egészségének fenntartásába is fontos szerepet játszik. Bár a hialuronsav fogászati területen történő alkalmazása még új dolognak számít, az bizonyított tény, hogy csökkenti az ínyvérzést, serkenti a fogíny regenerációját, valamint védi a nyálkahártyát a fertőzésektől. Alkalmazása teljesen biztonságos mindenki számára. Ellenjavallata, nem kívánatos mellékhatása, interakciója más gyógyszerekkel nincs, így a terhességi ínygyulladás esetén is kockázatmentesen alkalmazható.

Probiotikumos kezelés

Helyettesítsük a szájüregben található káros baktériumokat jótékony mikroorganizmusokkal. Hogyan? Probiotikumos kezeléssel. A terápia egy kifejezetten fogászati célra kifejlesztett probiotikum, amely több milliárd jótékony baktériumot tartalmaz, ezáltal pedig támogatja a szájban lévő bakteriális flóra egészségét, amivel megelőzhető és felszámolható a fogínygyulladás, a periodontitis és a rossz lehelet.

Szépség és egészség. Sokak fejében ez a két dolog élesen elkülönül egymástól, holott a szépség és az egészség bizony járhat kéz a kézben. Például a fogainknál. 

Válaszd ezt a különleges és praktikus karácsonyi meglepetést, hogy az ünnepek alatt és azokon túl is ragyogó mosollyal ajándékozhasd meg szeretteidet - vagy akár saját magadat!

Ajándékozz Mosolyt karácsonyra!
Vedd fel velem a kapcsolatot az ajándékutalvány miatt ide kattintva! >
Kapcsolat